Mijn werkwijze

Interieur Styling Erna ontwerpt  jouw persoonlijke interieur dat precies bij je past. Een interieur waarin het karakter van jou zichtbaar is. Interieur Styling Erna werkt samen met jou en je huis wordt een echt THUIS helemaal naar je eigen smaak. Er wordt rekening gehouden met een praktische indeling maar ook met de juiste balans tussen comfort, stijl en sfeer. 

 

 

Basisadvies     

Bent je tevreden met jouw bestaande meubels, maar zou je graag meer tips willen op het gebied van indeling en kleur? Dan is deze optie iets voor jou! 
Ik kom langs met kleurkaarten, geef kleuradvies, bespreek met jou je woonvraag en geef tips over de indeling en eventueel over welke type verlichting en gordijnen bij de inrichting zouden passen.                  
De nieuwe indeling, het kleuradvies en de tips noteer ik en krijg je digitaal toegestuurd in de vorm van ongeveer 5-10 pagina's, bestaande uit een plattegrond, kleuradvies en de uitgewerkte tips en ideeën. 
Wil je na dit Basisadvies nog een vervolgafspraak maken voor afstyling, dan is dat ook mogelijk.

 

Kosten vanaf €195,=

(excl reiskosten €0,30 cent per km)

Uitgebreid advies

Bent je net verhuisd of heb je plannen om te verhuizen? Heb je net een huis gebouwd, of wil je jouw bestaande interieur opfrissen? Bij de uitgebreide optie kijk ik naar indeling, kleur, lichtplan en maak ik een moodboard met alle geadviseerde producten en waar te krijgen. Je krijgt bij dit advies een uitgebreid digitaal plan die je bij het shoppen kunt gebruiken, en bij iedere stap die je zet kunt gebruiken als leidraad. Dit digitale plan bestaat uit 20-30 pagina's.


Kosten vanaf €595

(excl. reiskosten  €0,30 per km) 

Kleuradvies

Wil je jouw huis alleen maar voorzien van een kleur, maar weet je niet welke kleur goed bij jou en je spullen past? Ik kom graag langs om aan de hand van kleurkaarten de juiste kleur te bepalen die je huis een thuis maakt.


Kosten vanaf €95

(excl. reiskosten €0,30 per km) 

Enthousiast of nieuwsgierig geworden?

Neem met mij contact op.